regenboog
Vorige
Volgende

Stand huren

De voorbereidingen van de Kerstmarkt Lebuinus zijn weer gestar  en lopen voorspoedig. Al onze bekende standhouders hebben een uitnodigingsbrief ontvangen.

Heb je geen brief gekregen maar wil je wel met je stand op de grootste en sfeervolste overdekte kerstmarkt van Nederland staan als eventuele nieuw standhouder? Dan nodigen we je uit om een mail met daarbij je presentatie te mailen naar kerstmarkt@lebuinuskerk.nl en wie weet zien we elkaar in december op DE Deventer kerstmarkt!

Heeft u toch interesse in een standje en schrijft u zich in ná 1 september 2021, dan plaatsen wij u op een wachtlijst en wordt u gebeld als er nog plek is.

De kerstmarkt wordt, namens de SEL (Stichting Erfgoed Lebuinuskerk), georganiseerd door de kerstmarktcommissie, die bestaat uit vrijwilligers. Buiten het seizoen kunt u ook contact opnemen met koster Marco Heemskerk, facilitair manager van het gebouw, via het kerkelijk bureau van de Lebuinuskerk.