Geef  VANDAAG,

HUUR DE LEBUINUSKERK

Verhuur info

Stand huren

Omdat dit jaar de kerstmarkt niet doorgaat in zijn traditionele vorm, kunt u dit jaar geen stand huren. U kunt zich natuurlijk wel alvast opgeven voor volgend jaar, we hopen dat we dan natuurlijk wel weer een kerstmarkt kunnen organiseren!

Hebt u interesse in het huren van een stand tijdens de komende editie (2021)?

U kunt zich inschrijven (voor 1 september 2021) via kerstmarkt@lebuinuskerk.nl Op dit adres kunt u ook terecht voor uw overige vragen. Wij vragen u of u het formulier zo volledig mogelijk in wilt vullen zodat wij een goed beeld hebben van uw stand en uw waren.

Heeft u toch interesse in een standje en schrijft u zich in ná 1 september 2021, dan plaatsen wij u op een wachtlijst en wordt u gebeld als er nog plek is.

De kerstmarkt wordt, namens de SEL (Stichting Erfgoed Lebuinuskerk), georganiseerd door de kerstmarktcommissie, die bestaat uit vrijwilligers. Buiten het seizoen kunt u ook contact opnemen met koster Marco Heemskerk, facilitair manager van het gebouw, via het kerkelijk bureau van de Lebuinuskerk.