regenboog
Vorige
Volgende

Editie 2021

HELAAS IS  OOK DE KERSTMARKT LEBUINUS 2021 AFGELAST IVM STIJGENDE CORONABESMETTINGEN!

De grote Lebuinus Kerstmarkt komt eraan!

Tot haar grote vreugde kan de organisatie laten weten dat de 34e editie van dit evenement dit jaar gelukkig weer kan doorgaan! Deze sfeervolle kerstmarkt in de prachtige Lebuinuskerk, dit jaar gekroond tot Monument van het Jaar, heet u welkom tussen 9 en 12 december. Op 9 december opent ook het (30e!) Dickens Festijn 2021, zo maakte de stichting dEVENTer bekend, in een bijzondere vorm. Bezoekers kunnen gebruik maken van een audiotour, verspreid over een groter deel van het centrum. Samen toveren we de opnieuw luisterrijk versierde binnenstad nog meer om tot een sprookjesachtige kerstwereld.

De organisatie van de kerstmarkt is blij dat veel vertrouwde standhouders weer aanwezig zullen zijn en dat we ook een paar interessante nieuwe gezichten kunnen verwelkomen. Het aanbod is weer reuze en zeer gevarieerd. Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Voor meer informatie over de kerstmarkt, of als u als ondernemer een stand overweegt, kunt u contact opnemen met kerstmarkt@lebuinuskerk.nl

Wie staat er op de kerstmarkt?

Binnenkort komt hier meer informatie over de Kerstmarkt Lebuinus 2021. Op dit moment zijn er brieven verstuurd naar de ons bekende standhouders. Op dit moment hebben er al een aantal gereageerd, zodra we meer weten over de indeling laten we dit hier weten.

Speciaal voor de kinderen

Ook proberen we jaarlijks allerlei leuke dingen te organiseren voor de jonge bezoeker. Zo is er regelmatig een voorleesplek en kunnen zij deelnemen aan diverse workshops, waaronder marsepeinfiguren maken en kniepertjes bakken. Al deze activiteiten leveren een stempel op een strippenkaart op, die tegen een leuke attentie kan worden ingewisseld. Ook op het aanbod van de stands is gelet. Het kinderkoor De Torenvalkjes is te horen op vrijdagavond, alsmede drie groepen van dansschool Base4Dance.

En niet te vergeten: Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree!

Ingang van de kerstmarkt

De ingang is niet meer onder de toren, maar aan de Grote Kerkhof 42. Hiermee hopen wij Dickens-bezoekers van buiten Deventer beter te bereiken. Binnen verandert daardoor ook de routing enigszins, waarbij is getracht het aanbod enigszins te clusteren naar type product.